RETOURNEREN

Retourneren

 

Retourneren en/of ruilen gaat heel gemakkelijk. Neem altijd eerst contact met ons op. Retourneringen van producten die niet vooraf gemeld worden, zullen niet in behandeling worden genomen. Wanneer u retourneert dient u uw pakketje met een track & trace code naar ons retour te sturen.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

1. Neem contact op

Neem eerst contact met ons op voordat u het product retourneert of ruilt. Bel ons via 06-20644887 of stuur een mail naar info@gaudibeeldjes.nl

2. Volg de instructies

Volg de opgegeven instructies nauwkeurig op. Pak het product goed in. Indien niet goed of slordig verpakt, wordt uw retour niet in behandeling genomen.

3. Goed ontvangen, geld terug

Is de retournering goed ontvangen
dan storten wij direct het aankoopbedrag terug.

 

© 2020 - 2022 GAUDIBEELDJES.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel