FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ)

 

VERZENDING:

Ik wil graag een artikel bestellen wanneer krijg ik mijn bestelling in huis?

Normaal gesproken binnen drie werkdagen maar vaak al eerder. Wij zijn natuurlijk wel afhankelijk van de bezorgdienst. U ontvangt altijd een link naar de bezorgdienst waarmee u de bestelling online kunt volgen.

Welke bezorgdienst gebruikt u?

Wij hebben een vast contract met Myparcel (PostNL). Soms bezorgen wij zelf, meestal als het een kostbaar artikel betreft.

Wat zijn de verzendkosten

In Nederland bedragen de verzendkosten 4,95 per bestelling. Vanaf 50 euro is de verzending gratis.
Voor België en Duitsland kost de verzending 9,00 euro. Vanaf 100 euro is deze gratis. 

Waarom geen gratis verzendkosten

De kosten die gemaakt worden voor het verzenden moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen. Betaald u geen verzendkosten bij andere Webwinkels dan betaald u toch!

Is mijn aankoop verzekerd

Ja u bestelling is voor het hele aankoopbedrag plus de verzendkosten verzekerd.

Wordt mijn aankoop goed verpakt.

Zeker ook wij hebben er baat bij dat de bestelling goed bij u aankomt. Omdat wij ook aan het milieu denken proberen we zoveel mogelijk gerecycled materiaal te gebruiken. Zo besparen we ook op de kosten en kunnen we onze artikelen zo laag mogelijk prijzen.

 

Webwinkel:

Waar zijn jullie beeldjes van gemaakt en hoe worden ze gemaakt

Onze beeldjes zijn gemaakt van Resine dit is een natuursteen product gemengd met een hars. De beeldjes krijgen een laag van dunnen gekleurde steentjes. Deze steentjes worden allemaal met de hand geschilderd

Webwinkel Dat Gaat Naar Den Bosch Toe wat heeft dat met Gaudibeeldjes te maken.

Dat is een stukje historie. Toe wij ongeveer 15 jaar geleden begonnen zochten we artikelen die met Den Bosch te maken hadden. In Spanje kwamen we mozaïek kikkers tegen en vooral veel Bosschenaren spaarde kikkers die beter bekend waren onder de naam Oetels van Oeteldonk.
Na succes importeerden wij de hele Barcino collectie en ondertussen verkopen wij de beeldjes in het hele land plus een aantal Europese landen. De naam Webwinkel Dat Gaat Naar Den Bosch toe werd bekend en we besloten die voorlopig te behouden. Onze webwinkel Gaudibeeldjes.nl
is daar nu een onderdeel van.

Verkopen jullie alleen beeldjes

Hoofdzakelijk beeldjes maar ook een aantal andere artikelen zie overige. We proberen hier wel origineel in te zijn.

Kan ik de artikelen eerst komen bekijken.

Wij hebben geen fysieke winkel dus dat is niet mogelijk. U kunt ter aller tijde uw bestelling gratis terug sturen als deze niet bevalt. Heeft een groot budget te besteden dan kunt u altijd even een berichtje naar ons sturen en dan kijken we wat we kunnen doen.

Het artikel dat ik zoek is niet op voorraad kan ik dit alsnog bestellen en hoelang duurt dit

Neem contact met ons op. Grote unieke beelden kunnen wij vaak snel leveren. Er zijn dan wel extra verzendkosten. De bezorging zal dan ongeveer 10 dagen zijn.

Ik heb mijn artikel ergens anders goedkoper gezien

Wij zijn de goedkoopste aanbieder dus neem dan contact met ons op  gaudi@datgaatnaardenboschtoe,nl

Hoe kan ik betalen

IDEAL, PayPal, vele creditcard aanbieders,  of door overboeking.

 

© 2020 - 2023 GAUDIBEELDJES.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel